Bescherm je schoenen goed deze herfst!

Actie: 30% meer inhoud en van €19,95 voor €17,95!!

Uw schoenen vakkundig als nieuw


U gebruikt ze dagelijks, ze passen bij u, geven uw smaak weer, bieden u steun en uitstraling de hele dag door! Weinig dingen die zo veel over u laten zien als uw schoenen.

Daarom verdienen ze aandacht, liefde en verzorging. 

Of het nu gaat om handgemaakte leren herenschoenen, een paar luxe dames hakschoenen of uw favoriete sneakers; wij herstellen ze weer als nieuw, zodat u weer kan genieten van wat meer is dan enkel kleding: uw schoenen. Uzelf. 

Sleutel duplicatie


Wie kent het niet? Een sleutel die afbreekt of kwijtraakt. Of een familielid of vriend die u graag een reservesleutel geeft.

Sleutels kunt u niet genoeg hebben.


Wij maken kopieën van uw sleutels in een handomdraai. Voor uw huis, schuur, fiets of kastjes. Voor elke sleutel is er een kopie.


Daarom hebben we een doorlopende actie op onze sleutels. Op elk volgend kopie ontvangt u namelijk extra korting!


Ook autosleutels zijn geen probleem. We kunnen 95% van alle sleutels die nu op de markt zijn kopiëren. Dit betekent dat u geen honderden euro's kwijt bent bij de dealer voor een reservesleutel, maar er voordelig eentje bij ons kunt krijgen! Als een behuizing stuk is of een knop defect, kunt u bij ons terecht! 


Horlogeservice


Uw horloge. Een verlengstuk van uzelf. Het is een sieraad, een verfraaiing om uw pols. Wanneer uw horlogebandje versleten is, vindt u bij ons de mooiste nieuwe horlogebandjes. Leer, rubber, kunstof.. voor elk horloge hebben we een passend bandje.


Zelfs kleine reparaties kunnen we verrichten, zoals een losse kroonpin, losse wijzers of een versleten afdichtring. Voor grotere reparaties, als glasreparatie of het vervangen van een uurwerk, werken we samen met een gerenommeerde horlogemaker, zodat u altijd terecht kunt bij ons met al uw horlogevragen!

Lederwaren en tassen

Voor de mooiste tassen, portemonnees en sleuteltasjes bent u bij ons aan het juiste adres! Merken die hun sporen al lang verdiend hebben, zoals o.a. Bear design, staan garant voor de beste kwaliteit leer en een modieuze look.

Kom eens bij ons binnen kijken om te zien hoe prachtig die tas ook u staat, of hoeveel ruimte en gemak de portemonnees uw geld en pasjes bieden!


Natuurlijk staan wij ook voor u klaar voor hulp en advies als het gaat om de verzorging van dit prachtige leer, zodat u nog langer kan genieten van uw nieuwe tas of portemonnee.


Ook voor de hipste rugzakken, telefoontasjes en festivaltasjes kunt u bij ons terecht!

Verzorging en onderhoud

Om mooi te blijven hebben uw schoenen wat TLC nodig; wat liefde en verzorging. Om uw leren schoenen, tas, jas of portemonnee te onderhouden bieden we hoogwaardige verzorgings- en reinigingsproducten aan. Bij ons vindt u de beste merken waaronder Collonil en Famaco. Gerenommeerd in de schoenwereld om de kwaliteit van de verzorging van leer en textiel.

unsplash