Het Verhaal

Ik ben Aron Steenkamp, getrouwd met Danielle en vader van 4 geweldige kids. Ben van bouwjaar '86 en ben geboren en getogen in Eindhoven.

Na een loopbaan van 5 jaar als onderofficier bij de Landmacht ben ik via een vriend van me schoenmaker geworden. Dit was natuurlijk een enorme cultuurschok voor me, maar ik kwam er al gauw achter dat ik dit geweldig werk vond. Ik bleek er daarnaast ook nog eens goed in te zijn, haalde mijn vakdiploma en deed mee aan de Europese Vakwedstrijd waar ik zilver won! In die tijd was mijn grote wens ooit een eigen schoenmakerij te starten.

Na 3 jaar ging het echter moeizaam met de economie en belandde ik bij een bekende zweedse meubelgigant en daarna bij het grootste logistieke bedrijf ter wereld waar ik een aantal teams heb mogen leiden.

In 2020 keerde ik terug naar Defensie, dit keer met het plan nooit meer weg te gaan...

Maar alles liep onverwacht anders toen ik via die eerdergenoemde vriend te horen kreeg dat Jansen & Jansen hun schoenmakerij in Eersel gingen verkopen. Ik ken de broers Jansen nog goed van de opleiding die we samen genoten hebben en Guido Jansen is zelfs mijn directe collega geweest.

Dit bleek voor mij een gouden kans te zijn, zo'n once-in-a-lifetime ding... Toen is alles in sneltreinvaart gegaan en 1 juli 2022 gaan de deuren open van Schoenmakerij Steenkamp in Eersel.

Wat ben ik trots om zo'n mooie zaak in zo'n leuk dorp te mogen draaien. En wat is het toch een fantastisch ambacht!

Ik ben verliefd op het schoenmakersvak vanwege de passie voor schoenen en de prachtige materialen waar je zulke mooie dingen mee kunt creëren! Het is een dankbaar werk om versleten schoenen weer als nieuw te maken. Als u een kijkje neemt in de GALERIJ op deze pagina, ziet u wat ik bedoel.

Ik vind service en goede hulp aan de klant immens belangrijk. Ik sta u terzijde met raad en daad wanneer u in mijn winkel binnenkomt. Of u nu een sleutel bijgemaakt wilt hebben, een nieuwe leren tas of het beste onderhoudsmiddel voor uw schoenen; u kunt op me rekenen. Als liefhebber van het ambacht staan kwaliteit en "als nieuw" bij mij hoog in het vaandel. Ik werk daarom alleen met de beste materialen en de bekende merken om u de kwaliteit en aandacht te geven die u verdient!

Ik hoop u gauw te zien bij mij op de Nieuwstraat in Eersel!

"Van alle markten thuis, maar bij de leest gebleven."

-Aron Steenkamp-