Ontdek welke sleutels er allemaal bijgemaakt kunnen worden

Sleutels

Bij de schoenmaker bent u natuurlijk gewend dat u ook terecht kunt voor het dupliceren van uw huissleutels. Iedereen verliest weleens een sleutel of vindt het een fijn idee dat er een sleutel bij een buur, vriend of familielid ligt. U zult maar buitengesloten worden! Dat is vaak een dure aangelegenheid om weer binnen te kunnen komen.


Bij Schoenmakerij Steenkamp kunt u terecht, maar zelfs voor nog veel meer!


Bij mij vindt u alle soorten cilindersleutels, veiligheidssleutels, certificaat- en patentsleutels, matrix sleutels en fietssleutels. En het mooie is: Er is altijd de meer-sleutel actie. Bij afname van meerdere sleutels krijgt u altijd korting.

Maar ook voor uw autosleutels en behuizingen daarvan bent u bij mij aan het juiste adres.

Huisdeursleutels


We hebben een uitgebreide collectie aan de meest voorkomende, én minder voorkomende cilindersleutels en baardsleutels.


Daarnaast zijn kastdeursleutels, kluissleutels, stersleutels, poortsleutels, fietssleutels en nog veel meer sleutels de normaalste gang van zaken. En wat we niet hebben hangen, hebben we in korte tijd voor u besteld bij één van de leveranciers waar we mee werken.

Certificaat- en patent sleutels


Dit type sleutels kan nooit legaal gedupliceerd worden, maar dient altijd via een dealer als ons bij de fabrikant besteld te worden. Een blinde versie van de sleutel is dan ook simpelweg niet op de markt.


Heeft u een certificaatsleutel? Neem dan het certificaat mee, zodat er snel en doeltreffend bij de fabrikant besteld kan worden.


Autosleutels


We kunnen al tijden de oudere, simpele autosleutel bijmaken. Dit zal geen verassing wezen.

Echter, vanaf de jaren '90 zijn auto's verplicht uitgerust met een in de sleutel ingebouwde startonderbreking. In het kort: de auto herkent de sleutel aan een chip in de sleutel. Zonder deze chip start de auto niet. Heel effectief tegen diefstal natuurlijk. Maar wat als u de sleutel verliest?

Bij een autodealer bent u al gauw honderden euro's kwijt voor een reservesleutel.

Bij ons kunt u tegenwoordig ook de autosleutel met ingebouwde chip laten kopieren. En dit kan al vanaf 44,95!

Neem wel even de auto mee, soms moeten we ook in de auto het een en ander uitlezen. Gelukkig is er parkeergelegenheid genoeg in de directe nabijheid van de winkel.

Cilinders en sluitplan


Heeft u een nieuw huis gekocht? Of bent u de eigenaar of verhuurder van een pand of meerdere woningen? Dan kan het zomaar zijn dat u nieuwe cilinders wilt plaatsen. Het is als huiseigenaar ontzettend fijn als de voordeur, achterdeur en balkondeuren allen te openen en sluiten zijn met dezelfde sleutel.

Als pand eigenaar is het ook zeer wenselijk als de bewoners of gebruikers niet bij elkaar naar binnen kunnen, maar u wel een hoofdsleutel in bezit hebt die alle deuren van uw pand(en) kan openen en sluiten. Gemak dient de mens.

U kunt bij ons terecht voor alle type cilinders; van basis tot SKG keurmerk met 1,2 of 3 sterren.

Daarnaast kunnen we een compleet sluitplan voor u opstellen, leveren en zelfs plaatsen.


Neem vijblijvend contact op voor een offerte tegen een scherpe prijs!


Tarieven voor sleutels


De ene sleutel is de ander niet en dus gelden verschillende tarieven. 1 ding is in elk geval wel altijd hetzelfde: neemt u meerdere sleutels af, dan krijgt u korting via onze altijd lopende meer-sleutel-aanbieding!


Cilindersleutel basis: €6 of 2 voor €10

Fiets sleutel basis: €6 of 2 voor €10

Autosleutel basis: €6 of 2 voor €10

Veiligheidssleutel: €9 of 2 voor €16

Bovengefreesde fietssleutel: €12 of 2 voor €20

Matrix enkel gefreesd: €20 of 2 voor €35

Matrix dubbel gefreesd: €25 of 2 voor €40

Autosleutels met chip vanaf €44,95 per stuk (variaties mogelijk per type chip, meer info in de winkel)

"Van alle markten thuis, maar bij de leest gebleven."

-Aron Steenkamp-

unsplash